Cum se joaca trivia online?

Trivia online este un joc de cultura generala, in mare parte sunt intrebari din toate domeniile. trebuie sa raspunzi corect la intrebari intr-un timp foarte scurt. primul raspuns corect primeste un anumit numar de puncte, plasandu-l intr-un loc din top.

Jocul Trivia este bazat pe IRC. IRC este un acronim pentru Internet Relay Chat (română comunicare instantanee prin Internet), un serviciu de transmitere a mesajelor în timp real (chat). Cu alte cuvinte, un robot de trivia sau un bot de chat . Robot de trivia - este un programel ce conține mai multe întrebări pe care le afiseaza la un anumit interval de timp și acordă jucatorilor care raspund corect un numar de puncte. De asemenea ține un top sau clasament, anumite statistici, in functie de cate raspunsuri corecte da fiecare. Este important pentru jucător atât furnizarea raspunsului corect la întrebare cât și tastarea lui cu rapiditate.

Cum se porneste?

Daca tastezi sintaxa !start sau !trivia va porni un joc nou de trivia. Ca sa opresti jocul, trebuie sa tastezi sintaxa !stop. In afara de aceste comenzi, am pregatit pentru voi si pentru cei interesati o lista intreaga de comenzi trivia.

O data pornit jocul, robotul de trivia va afisa o intrebare la care toti jucatorii pot raspunde. Dupa ce este afisata intrebarea se va acorda un anumit numar de secunde si 3 indicii pentru a raspunde corect. Primul jucator care raspunde corect primeste cele mai multe puncte. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top! Chiar daca nu raspunzi imediat si vei astepta primul, al doilea sau chiar al treilea indiciu vei castiga un anumit numar de puncte. Cu cat raspunzi mai repede, cu atat mai multe puncte castigi. Fiind un joc foarte indragit am pregatit pentru voi mai multe indicii si am ales ca robotul de trivia sa accepte mai multe raspunsuri pe care sa le premieze.

Inregistrarea NU este obligatorie

Desi inregisrarea nu este obligatorie, sfatuim jucatorii jocului trivia online sa protejezeze numele sau la robotul de trivia.

Cum protejez nume? Pentru a proteja nick-ul (porecla) trebuie sa scrii in privatul robotului !protect parola si iti va afisa urmatorul mesaj: “Protectie pentru NICk este activata. Pentru a putea fi recunoscut de acum de BooT trebuie sa te loghezi. Pentru logare: !login PAROLA (no ignore)”